Voorwaarden

Hieronder vind u onze voorwaarden.


Gezondheid


Alle aangeboden dieren verkeren in goede gezondheid. De dieren mogen pas weg als ze minstens 4 weken oud zijn en goed eten en vervellen. We geven een 24 uur gezondheidsgarantie op onze dieren. Als we binnen 24 uur niks van u vernomen hebben, gaan we er van uit dat alles goed zit en het goed gaat met het dier/de dieren. Omdat we geen controle hebben op de thuissituatie en we niet weten of u de dieren wel echt goed huisvest, kunnen wij geen langere garantie geven dan 24 uur. Mocht het zo zijn dat het diertje plots komt te overlijden, wat soms zonder enige duidelijke oorzaak kan gebeuren, dan proberen we al het mogelijke te doen om dit goed op te lossen.

Geslacht


Alle jonge dieren zijn on-gesekst, tenzij anders aangegeven. We doen geen uitspraak over geslacht als we daar niet 100% zeker van zijn. We geven een 100% geslachtsgarantie als een dier gesekst verkocht wordt. Echter, we verwachten dat u het geslacht controleert bij thuiskomst en ons binnen 48 uur op de hoogte stelt als u twijfels heeft over het geslacht.


Kleur


Afhankelijk van diverse factoren, zoals de omgeving en stress kan de kleur en/of intensiteit van de gekko veranderen. Vanwege dit kunnen wij dan ook geen garantie geven dat het diertje na thuiskomst er exact zo uitziet als op de foto's op onze site. We proberen altijd foto's te maken waarin de kleur van het diertje zo goed mogelijk uitkomt, de kleuren kunnen echter afwijken afhankelijk van de instellingen van uw beeldscherm. Als u het diertje na thuiskomst rustig de tijd geeft om te wennen aan zijn of haar nieuwe omgeving, zullen de diertjes snel weer helemaal op kleur zijn. Ook moet u er altijd op bedacht zijn dat deze gekko's pas met een maand of 12 hun "echte" kleur laten zien, maar we beloven u, ze worden alleen maar mooier! Bij alle te koop aangeboden jonge dieren staat een code en uit welk koppel de diertjes komen. Op onze kweekpagina kunt u foto's van de ouderdieren bekijken. De code staat voor de lijn waar de diertjes uit afkomstig zijn, dit geeft geen garantie dat ze er net zo uit zullen gaan zien als hun ouders of als eerdere diertjes uit deze lijnen.
Hou er rekening mee dat de diertjes de eerste paar weken van hun leven een rode kleur kunnen hebben. Dit is "baby-rood" en kan, maar hoeft niet, weer verdwijnen.

Beurzen en reserveringen


Als we een tafel hebben op een beurs, dienen de dieren voor 12 uur afgehaald te worden, tenzij anders afgesproken. Als de dieren niet voor 12 uur afgehaald zijn, worden ze gewoon op de tafel te koop aangeboden. We vragen een aanbetaling van 20% om een reservering vast te zetten, dit bedrag wordt niet gerestitueerd.